Biserica Sfantul Anton - Donatii

Directionare 2%

Puteti sa ajutati biserica noastra directionand 2% din impozitul pe venit, iata informatiile de care aveti nevoie:
Daca aveti venituri numai din salarii, completati cu datele dumneavoastra formularul 230 
Click aici pentru a descarca formularul 230.

Daca aveti deja formularele, nu uitati sa completati rubrica B (declaratia 230) sau punctul III (declaratia 200) cu datele fiscale ale parohiei noastre:
Denumire entitate nonprofit/unitate de cult: Biserica Sf. Anton - Curtea Veche
Cont bancar (IBAN): RO 14 RNCB 0069 0077 6423 0001
Cod identificare fiscala: 16080421

Formularul completat trebuie trimis la Administratia financiara sau la parohia noastra: Parohia Sfantul Anton - Curtea Veche, Str. Franceza, nr. 33, Sector 3, Bucuresti. De asemenea, precizam ca nu trebuie sa calculati dumneavoastra 2 %, acest lucru fiind obligatia administratiei financiare.

Daca aveti venituri si din alte surse, completati formularul 200.


Mulțumim tuturor celor care în anii trecuți ne-au ajutat foarte mult prin completarea acestei fișe 230 și prin care ne-ați direcționat cei 2 % din impozitul global pe venituri.

Pentru cine nu este informat, trebuie să știe că această fișă poate fi completată numai de cei care în anul 2015 au avut venituri și pentru care s-au plătit impozite către Stat și că din acest impozit are posibilitatea ca 2 % să îl direcționeze către o instituție pe care dorește să o ajute.

De aceea vă aducem la cunoștință că în ultimii ani ne-am străduit ca să punem în valoare atât Biserca Sf. Anton – Curtea Veche, care este cea mai veche din București, dar și imobilele anexe ale acesteia.

Au fost executate lucrări de amploare care au necesitat eforturi financiare deosebite și ne este de mare ajutor încontinuare orice contribuție din partea dumneavoastră.

În acest sens, cine dorește, poate completa această fișă pe care o poate trimite direct la Circa Financiară de care aparține fie direct, fie prin poștă, sau să fie lăsată la biserica noastră.

Fișa se completează numai la punctul I. (Date de identificare a contribuabilului) și la final se semnează și se menționează data.

Prin ajutorul dumneavoastră vă înscrieți între binefăcătorii acestui Sfânt Locaș.

Va multumim!